søndag 13. februar 2011

Nominert hedersgjest: GRO!!!

Vi forsetter å presentrere en av de nominerte inspirasjonskildene og nå vil vi se nærmere på Gro.


Hei!
Jeg heter Gro, er 40 år og bor i Holmestrand sammen med min kjære katt…
Kortlaging begynte jeg med i 2001, da jeg ble permittert fra jobb i et halvt år fordi Hanekleivtunnellen raste sammen og arbeidsplassen min måtte stenge.
Det var jeg og to andre jeg jobbet sammen med som fant ut at vi måtte ha minst en hobby til, skulle vi komme oss igjennom et halvt år uten jobb.
Og jeg må jo si jeg har vært hekta siden…. Og det er blitt ganske mange av oss etter hvert som treffes for å lage kort og sosialt samvær.

Når det gjelder scrappestil så er vel statusen at jeg har ingen bestemt stil. Prøver det meste.
Etter jeg fikk meg blogg har det jo åpnet seg uante muligheter. Og er jeg tom for inspirasjon en dag, er det bare å ta seg en liten bloggrunde. Det er så utrolig mye lekkert som blir laget rundt omkring og da kjenner jeg at lysten til å lage noe skikkelig fint kommer krypende igjen.
Jeg er så heldig at jeg har eget hobbyrom nå, og det er jeg glad for….. Det å bare kunne gå fra alt og lukke døra til rotet er gull verdt. Når jeg sitter der nede er det radio det går i. Er ikke så ofte jeg hører på radio, derfor er det veldig deilig å ha det når jeg lager kort. Mye bra musikk, også får jeg jo med meg nyheter og masse annet som er kjekt å vite.

Det meste av det jeg bruker til kortlaging handler jeg på nettet. Det var en hobbybutikk her i Holmestrand, men den er dessverre lagt ned. Det hender vi drar til Tønsberg, der er jo både Lines Hobby og Gode Minner. Jeg har også vært en tur på Bikuben og da snakker vi hobbyhimmel!!!!
Og for ikke å glemme Magnolia butikken i Borås. Var der i sommer og jeg er ganske sikker på at det blir en tur til neste sommer.

Når man har laget kort i noen år, har det jo blitt mye rart innimellom. Men noe av det jeg synes har vært mest artig å lage er sko kortene som jeg laget for en stund siden og bok esker. Da koser jeg meg selvom det er mye pirk.
Jeg må jo si det var hell i uhell at jeg ble permittert, fikk jo en hobby for livet…. J

Gro


Her er Gros bidrag til ShabbyChic utfordring vi har nå:Gro har også valgt ut to favoritter hun vil dere med oss, her er det bare å la seg inspirere.
Mal til denne lekre skoen fant Gro HER.
Ta turen inn i bloggen hennes og se på alt det lekre hun lager.
Hilsen Merethe

5 kommentarer:

Anonym sa...

For en koselig presentasjon av Gro:)
Så gøy å lese om hvordan det hele startet og hvor hun finner produkt og inspirasjon:)
Hun er en inspirasjonskilde for mange og er jevnlig besøkt av meg iallefall:)
Mvh Lill

-Sanna- sa...

Kjekt å lese.
Og en flott blogg å besøke !

aina sa...

Så flott!

Anonym sa...

Hyggelig presentasjon av Gro:);)

Unknown sa...

j7i98l0l12 w1i21f0g75 p1g16q6m10 a4b74o9m46 j9e59c9h13 g1k74d1a21