tirsdag 22. februar 2011

Nominert hedersgjest: RENATE!!

Marianne og Renate nominerte begge to Vibeke.
Vibeke har masse jern i ilden om dagen, så hun valgte i stedet å nominere tilbake!
For å gjøre det så rettferdig som mulig, i og med at Marianne vant Candy, valgte vi å sette søkelyset på fantastiske Renate!

Her er hva hun skriver:

Jeg heter Renate, er 36 år og alenemamma til tre herlige jenter som er mitt selvsagte scrappeobjekt.
Har scrappet i en 5-6 år nå og siste året så kan man vel si at jeg er frelst til kortlagingen og.
Vi er bosatt i Ullensaker kommune, ca 2 mil sør for Gardermoen og stortrives her med hus og hage.
Scrappestilen min.... Jeg vil nok selv kalle den blomstrende, klarer meg ikke uten blomster på det jeg lager, men stilmessig så heller jeg nok over til Vintage. Scrapper noe Shabby Chic, men aldri C&S. Sistnevnte synest jeg er rålekkert, men får det bare ikke til selv. Jeg har vel en tendens til å lasse på med pynt og stæsj på det jeg lager.. *kremt, kremt*
Av produkter så kan jeg si at Blomster, halvperler, bling, blonder og stempelsverte nok er veldig MEG. Dette er sakerjeg ikke kan klare meg uten. Bruker og en god del pyntenåler, og jeg rufser mye på kantene på det jeg lager.
Inspirasjon henter jeg overalt. Mammas syskrin inneholder en endeløs forsyning av gamle knapper og andre skatter som jeg bruker i scrappingen min. Jeg er mye i blogger og henter inspirasjon og spesielt norske scrappere slutter aldri å imponere meg med hva de kan og vet.
Kikker selvsagt rundt på ulike forum også, men bloggere imponerer stort hver eneste dag.
Av butikker så handler jeg så og si alt jeg skal ha hos Papir i Hjertet. Det sier seg jo selv siden jeg er en av deres kreative designere og butikken ligger ca 10 min kjøring hjemmefra. Og jeg kan heldigvis komme å handle til ukurante tider om jeg vil. Herlig!
Men jeg handler og noe utenlandt, spesielt en del stempler og blomster man ikke finner her i landet. På den annen side så er jeg veldig for at vi sponser de Norske butikkene ellers mister vi de faktisk!
Jeg deltar noen ganger i konkurranser, heller sjeldent egentlig siden jeg har tre DT plasser som hver skal ha sine innleveringer.
Men deltar jeg, så er det som regel hos Lily of the Valley, Just Magnolia og Magnolia Down Under Challenges. Hender og at jeg deltar hos Sketch Saturday og KennyK. Alle de jeg har nevnt på er diverse utfordringsblogger.
Men jeg har og en egen nystartet utfordringsblogg som heter Picture and Scrap som jeg er kjempestolt av og vi har fått en pangstart med vedlig mange innleverte oppgaver. Utrolig moro at jeg og min kollega har klart å finne oss en nisje her..
Takk igjen for tilliten både til Vibeke og dere.
Klemmer fra Renate

Og her kommer Renate sitt kort:


Nydelig!

Tusen takk for at du ville dele litt med oss, Renate!!!

5 kommentarer:

-Sanna- sa...

Kjekt å få bli litt kjent med flinke scrappere. Takk skal du ha Renate.

Synnøve sa...

Abolutt bedårende!
-Og Renate er en superflink scrapper!
Klem

Ulltraaden sa...

Kjempeflott, Renate. Elsker kortet ditt. Gleder meg til vi får unna bursdager og oppdrag så jeg får hengt meg på bloggene igjen!!

Miss ju

teymmea sa...

m8k71q5d70 u7k78g7g95 u7x71z8r73 l5m77o8g01 p2g21f6p74 k4p48m1r89

shaso sa...

u2t24x3u36 z0v86w6m90 r8u66r0r00 h2b08i9q73 h8d82j8j04 e2l62m8h47