lørdag 3. september 2011

Introducing/ Introduserer:

                                            MALIN! 


Dette er dame nummer 2 som er utvalgt til å være med hos i avisen for å inspirere dere der ute! Vi håper dere elsker hennes kreasjoner like mye som vi avis-jentene gjør ^^

Om seg selv vil hun si dette:

Jeg heter Malin Skille, og er så heldig at jeg har fått lov til å bli DT hos Papiravisen. Jeg er ei jente på 29 år, bor i Horten sammen med min mann Øyvind og sammen har vi to jenter på 3 1/2 år og 6 år. Jeg er utdannet som førskolelærer, men er nå ikke i jobb på grunn av sykdom. Har derfor masse tid til å dyrke denne herlige hobbyen.

Interessen for scrapping kom for fullt i 2004 da jeg ved en tilfeldighet kom innom en scrappeside på nettet, og siden har den bare vokst og vokst. Når det gjelder scrapping er jeg ganske allsidig. Jeg har ingen spesiell stil, men prøver å lage mye variert.
Lager mye kort, men også andre ting som esker, vesker og andre ting i papir. Jeg lager også endel Layouter, men der ønsker jeg  å lage enda mer.
Når jeg lager kort bruker jeg mye stempeltrykk eller digistamps som jeg som oftest fargelegger med promarkers.

Det er også veldig spennende å lage ting som ikke alle andre lager, så jeg henter mye inspirasjon fra nettet og utfra dette kan jeg lage mine egne ting.

Gleder meg masse til å bli kjent med dere
her er noen av hennes saker - la deg inspireres! 
 

 Vi gleder oss alle til å inspireres av deg ^^

3 kommentarer:

Merethe sa...

Velkommen på laget :)

-Sanna- sa...

Samme hilsen fra meg......

Malin sa...

Takk takk :D Gleder meg masse!