Sider

lørdag 2. april 2011

TUTORIAL: Trifold med midt-panel

Ja, da var det dags for en ny og koselig tutorial her inne i Avisa, og den heldige denne gangen er meg: Laila! :) Jeg skal presentere min aller første tutorial - så hold ut med meg :)
Så, trifold med midtpanel - veldig enkelt og veldig lekkert. For alle dere som er kjent med det vanlige trifold-kortet så vil dette bli en lek.

Først trenger du en kartong bit som måler 7"x12". Derretter merker du slike jeg har gjort på biten over: Score/merk ved 2", 4", 8" og 10". 1,5" inn på hver langside skjærer du mellom 2" og 10" (langs de hvite strekene på mitt ark)

Når du har skjært langs linjene bretter du likt som jeg har gjort her.

Deretter kan du begynne å pynte med ark etter ditt egen valg; det midtre panelet vil være rett imot deg når kortet står.

ferdig med ark på alle panelene

stående :)


med pynt, ferdig til å gis bort


Jeg har brukt Raven Black bazzill, noen smårester, samt det røde sommerfugl-arket fra DCWV's Mariposa-stack. Det er kvistpunch fra Martha Stewart; winder-branch. 
Blomstene er Valmue, helleborus og roser fra Wild Orchid Crafts, halvperler fra Kort og Godt,  ricrac-bånd fra Stoff&Stil, og en tekst fra internett: "Just living is not enough - one must have sunshine, freedom and a little flower"

Jeg håper tutorialen var lærerik, og velformulert ikke minst, og jeg håper dere vil legge inn en link i en kommentar om dere velger å prøve dere på denne! 
Takk for meg, og for oppmerksomheten ^_^

4 kommentarer:

Tusen takk for din kommentar. Vi elsker kommentarer! ;)