søndag 6. mars 2011

Utfordring # 2 - Oppskrift

Tusen takk til dere som deltok på vår første utfordring. Da er det klart for vår andre utfordring. Men før jeg avslører oppgaven vil jeg gjerne presentere denne månedens sponsorer - Perlehuset og PricillaStyles Store.

Knapper, perler, garn og sysaker!Perlehuset ligger i Oslo, men har også nettbutikk, den er en skattekiste for deg som er på jakt etter spennende knapper og perler. De fører det som skal til for å lage flotte smykker og bidrar også med garn (kun nettbutikk), sysaker og variert sytilbehør til dine sy- og strikkeprosjekter. Som Recommended Store for CREATE YOUR STYLE tilbyr de et bredt utvalg i SWAROVSKI ELEMENTS. Perlehuset as i Grønnegata 1 i Oslo er bygget rundt det tradisjonsrike Knappehuset, som før hadde adressen Akersgata 20 (nå Louis Vuitton). Du kan lese mer om Perlehuset på http://www.perlehuset.no/. De har vært i Grønnegata 1 siden 2004. Butikken har et nærmest uendelig utvalg av veldig små ting, flere hundre tusen, både knapper og perler. Nettbutikken begynner derfor på nærmest null og jobber seg oppover i antall varer. Så følg med!


PricillaStyles Store:The "priscillastyles" Store features "priscillastyles" kits and my "Dabbling with Digi's" digital stamp images. You will find a wonderful variety if images with many of them having a vintage flair. More items will be added, so check back often. My blogs are for me to create things a little out of the normal, expand my imagination and dig a little deeper!! I am always looking to learn something new and rarely afraid to step out of my comfort zone. I hope you will join me on my journey.
We are only limited by our own imaginations. Who knows what is on the other side of the next "click". Stop by the
Midnight Madness Sketch challenge for some fun. You may just see something you can't live without :) Thank you so much for your visit.
Priscilla aka "priscillastyles"


Så over til denne månedens utfordring.
Vi har nå en oppskrift til dere.
Oppskrift: Bruk minst 10 perler, minst 3 knapper og minst 2 tekstiler.

Tekstiler kan være så mangt - bånd, blonder, andre stoffer, tråd...her er det helt opp til din egen kreativitet. Perlene kan være hele eller halve perler. Du kan lage akkuratt hva du vil, så lenge det er scrapperelatert.
Firsten for å delta er 5. april kl 22.00. Du legger inn bidraget ditt i InLinkz. Skulle du ha problemer med det, så legg bidraget i en kommentar og jeg skal legge det inn for deg.Her er den flotte premien den heldige vinneren får fra Perlehuset:
Og fra PriscillaStyles får den heldige vinneren $10 i digi-bilder:


Vi i designtemaet har laget noe for å inspirere dere.


Jeg har brukt bazzil, tag og blonde fra Ameline, blomster fra Papirloftet, knapper, tyll og perler fra Perlehuset. I tillegg har jeg også brukt vintagebilde og osteklut fra Happy Hobby. Boksen er en tom eske fra Easy Life (i og med at jeg er i det sunne hjørnet om dagen)
Merethe


Jeg har brukt lys Bazzill og mønsterark fra Maja Design. Blomster og halvperler fra Kort og godt og Papirloftet. Har brukt organzabånd ( ligger rett under bildene og synes ikke så godt her), velurbånd og knapper fra Perlehuset. Charms fra Kuttut. Bakrunnsarket har fått en sprut med Glimmermist - Silver. Overskriften er skjært ut med Silhouetten min.
Bildene er fra første søndag i advent og det er eldstemann som tenner lyset. Etterpå koser vi oss med julebrus og pepperkaker :)

Sanna


To tag'er ble til en.
Mønsterpapir: Basic Grey.
Bånd og knapper fra Perlehuset.
Stempel: KH-design.
Den bittelille blomsten på det røde bladet er laget av 5 ørsmå perler.


Jeg har brukt bånd, knapper og perler fra perlehuset, motivet er fra Stampotique, blader fra wildorchidcrafts og bokstaver fra AdornIt.


Jeg har farget stempeltrykkene med promarkers. Bånd, tyll, perler og knapper fra Perlehuset, metallpynt fra Kort Hobby, blomster fra Papirloftet og Wild Orchid Crafts. Hvit bølgepapp, blå vintage fra Core'Dinations.


Da gleder vi oss til å se hva dere lager - la kreativiteten blomstre.
Klem fra Merethe

8 kommentarer:

Bodil sa...

Her kom det et bidrag fra meg :)
Lurer på om det er lov å sende inn flere på hver utfordring???????

Merethe sa...

Takk for bidraget ditt, har vært i bloggen og kikka :) Klart du kan lage flere vidrag til samme utfordring - bare produser i vei du...

Bodil sa...

Så fint :) Da har jeg lagt inn ett til :)
Morsom utfordring dette her :)

Papirskreppa sa...

Flott utfordring. Visste ikke om denne utfordringsbloggen :) Må legge dere til i listen min :)

Merethe sa...

Takk for flotte bidrag. Må fortsatt vente litt med å kåre en vinner, men gjør det etter kl 22 i kveld.
Ja Sonny - legg oss gjerne i lista di.

Klem fra Merethe

yanmaneee sa...

coach outlet
lebron 13
goyard handbags
outlet golden goose
birkin bag
yeezy boost 350 v2
jordan retro
vans outlet
adidas yeezy boost
ultra boost

jasonbob sa...

lebron 18
lebron james shoes
golden goose
bape clothing
kyrie 7 shoes
yeezy 380
moncler
cheap jordans
jordan shoes
a bathing ape

Anonym sa...

d1i26j7s79 p8y08a6q62 o2c40u8m51 u2r52s8p09 z7c48s4w96 g5b53p5b81