onsdag 16. mars 2011

Hedersgjest: LISBET!!!

Da er det på tide å presentere vår siste nominerte - Lisbet.


Her er hva Lisbet sier om seg selv:

Først og fremst tusen takk til Mona som nominerte ett av kortene mine. Fikk i grunn litt sjokk når jeg så det.

Mitt navn er Lisbet, jeg er 47 år gift med Bård og vi har Eline på 5 sammen.
Det var når jeg gikk gravid med Eline jeg så vidt begynte å snuse meg frem til hvordan jeg kunne lage takke kort selv. Kjøpte da 2 duppe ditter jeg trodde var punchere som viste seg å være dieser til QK tanga og da måtte jeg jo kjøpe tang også. Da fulgte det med ett alfabet.
Fikk laget takkekortene og innbydelser til dåp og takkekort igjen for dåpsgavene. Skal ikke gå videre inn på hvordan de så ut for jeg hadde kun tang og etter hvert hele 3 dieser av utstyr så de var super enkle .

Men jeg synes det var litt dumt å ha gått til innkjøp av denne tanga den måtte jo brukes til mer enn bare å ha liggende der. Så da bar det til Nille der jeg fikk kjøpt meg litt mønsterpapir og begynte å scrappe de første bildene av Eline.

Dette var lenge før jeg fant ut at nettbutikker virkelig har mye å fråtse i derfor Nille som var veldig enkel å komme til. Har etter hvert desverre blitt en veldig god nettshoper både innenlands og også litt utenlands. Skriver dessverre for handler vel mer enn jeg klarer å bruke, spesielt når det gjelder blomster.

Etter hvert har jeg fått ett ganske rikholdig scarpperom dere jeg stor koser meg med papirhobbyen min. Jeg lager både kort og scrapper, men ser vel at det er mye lettere å sette seg ned for å lage ett kort enn en LO. Leverer inn ett kort i ny og ne til utfordringer.
Liker kraftige farger og holder en delvis en enkel stil.


Skulle gjerne ha vært tøff nok til å vært med på scrappetreff, for jeg har ikke noen venner som holder på med det samme som meg selv. Og det er alltid mer moro å gjøre ting sammen med andre enn sitte aleine. Men kanskje i år.

Hilsen Lisbet

Her er to kort Lisbet har laget

Har du lyst til å se mer av det nydelige hun lager så ta turen innom bloggen hennes :)


Hilsen Merethe

2 kommentarer:

Mona sa...

Kjempegøy at Lisbet ble trukket ut! :)

Lurer på når goodiebagen min kommer....?

Merethe sa...

Beklager Mona, dette skal jeg finne ut av.
Merethe